dilluns, 25 de març del 2013

"Revoltijo"

Ah! (S'ha de llegir com un sospir de satisfacció) El plaer de les coses senzilles, els sabors gairebé nets que et satisfan per la seva simplicitat. No es un plat de diumenge però bé ho podria ser ben combinat.
Nosaltres ens l'hem fet per sopar amb unes llesquetes de pa amb tomàquet.
Els ingredients són un parell d'ous ben frescos, tomàquet fregit de pot, un rajolí d'oli d'oliva, sal, pebre i un granet d'all molt petit.
En una paella hi poses l'oli, els ous i el tomaquet, es remena ben remenat amb el foc mig i quan tot ha quallat ho salpebres i hi rallem la miqueta d'all per donar aroma.
Com veieu es fa un un tres i no res, és bo, porta aliment i és barat.    

1 comentari:

  1. Vaig aprofitar que tenia vol-au-vents petitons i vaig servir-los farcits de "revoltijo" o ben dit "ous remenats amb tomàquet" empolsinat d'anet per donar-li un punt de color i va resultar un entrant deliciós i atractiu a la vista.

    ResponElimina