Doncs avui toca un sabor de dijous, ja que no sé què fer per dinar. Avui només som dos, és estiu, fa una calor infernal i no em ve de gust cuinar res tot i que tinc gana.
Em sembla que aniré al súper a comprar un pot de mongetes seques i una capseta de bacallà esqueixat dessalat, i amb el que tinc per la nevera apanyarem un platet d'empedrat.
A mi m'agrada coure les mongetes, si pot ser del ganxet i de proximitat millor, però de tant en tant menjar de pot no pot ser tan dolent.
S'agafen les mongetes i s'escorren bé, li poses el bacallà esqueixat que ja vé dessalat fet miquetes, si et ve de gust una mica de tonyina procurant que no hi vagi massa oli. Trinxes tomàquet d'amanir ben petit, ceba tendra també d'amanir, si t'hi agrada el pebrot també li va molt bé tallat petit (tant verd com vermell, si pot ser de tots dos encara que sigui poc li dona color) i ho barreges bé tot sense triturar-ho, és clar amanint-t'ho bé amb oli d'oliva del bo i un rajolí de vinagre de vi (compta no n'hi posis gaire), ho adornes amb olives negres, ho poses a refredar a la nevera i a menjar-ho ben fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada