Mira que tinc mala memòria. Ja sé que fa anys que no faig crema, una cosa que sempre feia de memòria, sense consultar res i ara he hagut de remoure papers fins que he trobat els ingredients. Els apunto aquí i així ja ho puc consultar com vulgui.
1/2 l de llet
1 branqueta de canyella
la pell d'una llimona
4 rovells d'ou
100 g de sucre
20 g de midó de coure
Tanmateix sembla poquet així que provaré de fer-la doblant els ingredients. Quan la faci us dic com m'ha quedat.
Li he preguntat a la iaia Juanita com la feia ella i aquesta vegada m'ha fallat. No es recorda. M'hauré d'afanyar a preguntar-li més receptes. Només m'ha dit que sobretot no he de deixar de remenar i procurar que la llet o la crema no bulli.
M'ha quedat tallada, no sé que he fet malament. He fet servir llet sense lactosa i costava d'espessir. La iaia Juanita diu que és que he deixat que bulli. No ho sé. De gust era bona. La tornaré a fer a veure si ara no es talla.
ResponEliminaL'he tornada a fer amb la recepta del corpus de cuina catalana i m'ha quedat perfecta. Copiaré la recepta i així la tindré aquí desada.
ResponElimina