dimarts, 18 de març del 2014

Crema de Sant Josep

Mira que tinc mala memòria. Ja sé que fa anys que no faig crema, una cosa que sempre feia de memòria, sense consultar res i ara he hagut de remoure papers fins que he trobat els ingredients. Els apunto aquí i així ja ho puc consultar com vulgui.

1/2 l de llet
1 branqueta de canyella
la pell d'una llimona
4 rovells d'ou
100 g de sucre
20 g de midó de coure

Tanmateix sembla poquet així que provaré de fer-la doblant els ingredients. Quan la faci us dic com m'ha quedat.
Li he preguntat a la iaia Juanita com la feia ella i aquesta vegada m'ha fallat. No es recorda. M'hauré d'afanyar a preguntar-li més receptes. Només m'ha dit que sobretot no he de deixar de remenar i procurar que la llet o la crema no bulli.  

2 comentaris:

  1. M'ha quedat tallada, no sé que he fet malament. He fet servir llet sense lactosa i costava d'espessir. La iaia Juanita diu que és que he deixat que bulli. No ho sé. De gust era bona. La tornaré a fer a veure si ara no es talla.

    ResponElimina
  2. L'he tornada a fer amb la recepta del corpus de cuina catalana i m'ha quedat perfecta. Copiaré la recepta i així la tindré aquí desada.

    ResponElimina